Wat is het? En hoe werkt het?

Veel persoonlijker dan een jubileum trouwfeest van jullie ouders of een familiefeest of wellicht het trouwfeest van jullie zelf …kan het niet worden. Dan wil je met je familie dineren, met elkaar gezellig praten en op gepaste wijze ge-entertaint worden.
En dat verzorgen wij graag voor jullie.

Het concept Muzikaal familieverhaal is gedurende de avond, steeds een kort optreden van 5 min. tussen de gerechten door.
Jullie familie verhalen op ludieke wijze voorgedragen afgewisseld met hier en daar een liedje door twee zangeressen, Andrea Vos en Joyce Stevens.

We halen oude komische situaties uit jullie familie geschiedenis weer op, die wellicht iedereen vergeten was. Wij bespreken de mooie hoogte punten van jullie familie. Of onthullen wellicht mooie verborgen verhalen of brengen geliefde dierbare die niet meer onder jullie zijn op gepaste manier ter sprake, zodat ze er tóch nog een beetje bij zijn. Alles wat jullie maar ter sprake willen laten komen vertolken wij steeds kort wanneer er een gang van jullie diner geweest is. Mooie herinneringen ophalen samen met je familie daar gaat het ons om.

Hoe werk het?
Allereerst maken we een persoonlijke afspraak om kennis te maken en brengen wij jullie wensen in kaart. 
Wij inventariseren jullie verhalen en die van andere familieleden (via de mail), schrijven daar vervolgens een verhaal van. 
Deze laten wij de ceremoniemeester vooraf lezen. Zodat deze nog aanpassingen kan maken ver voorafgaande aan de feestavond. Wij vertellen dus nooit iets wat jullie niet willen. 

  

Wij schrijven, maken én voeren een uniek avondvullend programma uit, dat precies op maat is gemaakt en precies de juiste sfeer raakt en vasthoudt.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken of de gasten zich vermaken, daar zorgen wij voor. En er is nog genoeg tijd over om lekker met elkaar te praten, lachen en feesten.